יבואנית ציוד היערנות והגינון המקצועי של Stihl הגרמנייה מעדכנת בחידושים המוצעים מעתה בארץ

מגזמת גובה טלסקופית Stihl HLA-40

חברת ש. ונציה, יבואנית ציוד היערנות והגינון הגרמנייה Stihl מעדכנת כי החלה לייבא ציוד גינון וחקלאות חדש המבוסס על שימוש בסוללות AS החדשות, הקטנות בממדיהן. סדרת הכלים החדשה כוללת מגזמת גובה טלסקופית HLA40, מסור גובה טלסקופי HTA30, מרסס עם מיכל 5 ליטר SGA30. מוצר נוסף הוא משאבה למרסס אותה ניתן להרכיב על מרסס ידני המכונה PKA30.

מרסס ידני Stihl PKA-30

לסוללות החדשות מוצעים מטען יחיד (ALS31) או כפול מהיר (AL5-2).

שלושה כלים חדשים מוצעים בשימוש עם סוללות AK (אותן היצרן מגדיר כ'חצי מקצועיות'):  מרסס נטען חדש – SGA60 וחרמשים מנועיים FSA60 ו-FSA70 עם אפשרות פירוק 'קסטה' מהיר.

בסדרה המקצועית AP מצטרפים להיצע מגזמת גובה טלסקופית (אותו ראש וגיר כמו מגזמות הגובה המוכרות) בשם HLA140, מסור גובה משודרג ועל-פי היצרנית החזק ביותר בקטגוריה – HTA160 המוצע מזה כשנה בארץ אך עתה עבר רענון ושדרוג ומזמרה נטענת ASA140 עם מפתח סכינים של 45 מ"מ.

ההיצע המעודכן כולל גם מסור מוטורי חדש בשם MSA300. זהו מסור בינוני בגודלו והספקו (53 סמ"ק, 4.5 כ"ס, 4.8 ק"ג משקל נטו) המיועד לכריתת עצים בינוניים בגודלם ובפרט ניקוי/פירוק עצים לאחר הפלתם, כריתת מטעים או גיזום מאסיבי.

מסור מנועי STIHL MS 300 C-M

חדשה אחרונה מתייחסת למתחחת מנועית חדשה בשם MH600.1. היצרנית טוענת כי מדובר במכונה המיועדת להתמודד עם תנאי שטח קשים – אדמה דחוסה ושטחים נרחבים. המנוע הוא בנפח 212 סמ"ק, רוחב העבודה 80 ס"מ והכלי מתיימר לכלול מבנה מאסיבי וחזק בכדי לעמוד באתגרים להם הוא תוכנן.

מתחחת מנועית Stihl MH 600.1