, ,

סלף אוטונומי למחצה מתוצרת Kuhn

קוהן הצרפתייה תחל בשיווק מערבל מזון גדול, חצי אוטונומי, בתחילת 2027

 

קוהן (Kuhn) הצרפתייה חושפת מערבל מזון עצמאי (Self) חדש, אוטונומי למחצה תחת השם Antea. מדובר בסדרת מערבלים המוצעת בנפחי מיכלי מזון של 19, 22, 25 ו-27 מ"ק והמיועדת לרפתות ודירים גדולים.

בסדרת המערבלים החדשה Antea מיושמת טכנולוגיה שנלקחה מסדרת המערבלים האוטונומיים של קוהן – Kuhn Aura – שנחשפה כבר ב-2021, שתשמש כאן כעזר למפעיל שעדיין נדרש לשלוט בכלי. במערבלים החדשים מיושמת טכנולוגיית ה- Librafeedהמאפשרת שליטה אוטומטית של הליך ההעמסה, הערבול והפיזור – מדדים הנקבעים מהקבינה על ידי המפעיל, לפי הצורך. בקוהן טוענים כי מערכות אלו דואגות למזון המעובד, קצוץ ומחולק באופן עקבי וזהה בכל מחזור חלוקה.

הקבינה ב'סלף' החדש היא מדגם e-Visiospace של היצרנית, המתיימרת להיות המרווחת והנוחה בשוק. המנוע הוא 6 צילינדרים מתוצרת וולוו.

המערבלים החדשים מוצעים בשתי גרסאות מהירות – עד 25 או עד 40 קמ"ש, בהתאם לתצורת אתר העבודה הספציפי ולצורך.

המכירות מתוכננות להתחיל במהלך הרבעון הראשון של 2027.